ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός πήρε το σπαθί και κυνηγούσε υπάλληλο συνεργείου κλαδέματος – «Ρε π…γερο θα σε σκοτώσω»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός πήρε το σπαθί και κυνηγούσε υπάλληλο συνεργείου κλαδέματος – «Ρε π…γερο θα σε σκοτώσω»

Νεαρός, γνωστός στις αρχές, εκνευρίστηκε από την παρουσία συνεργείου κλαδέματος σε δρόμο της Λεμεσού, πήρε το σπαθί και κυνηγούσε τους υπάλληλους!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (06/09) σε γειτονιά του Απόστολου Ανδρέα Χαράκη στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, νεαρό άτομο κυνηγούσε τέσσερις υπάλληλους συνεργείου καθαρισμού που βρίσκονταν στην περιοχή για να κλαδέψουν τα δέντρα.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο νεαρός στην θέα του συνεργείου, εκνευρίστηκε και φώναζε στους υπαλλήλους πως «δεν θα αφήσω κανένα να κόψει τα δεντρά μου».

 Σε κάποια στιγμή ο νεαρός που είναι γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, πήρε το σπαθί που είχε στο σπίτι του και άρχισε να κυνηγά τον ένα εκ των υπαλλήλων του συνεργείου.

Ο υπάλληλος κατάφερε να φύγει από την προσοχή του νεαρού και εισήλθε σε κατάστημα της περιοχής για να σωθεί από το μένος του. Ο νεαρός του φώναζε επανειλημμένα «ρε π….γερο θα σε σκοτώσω».

Στην σκηνή κλήθηκαν άμεσα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Άγιου Ιωάννη, με τον βοηθό υπεύθυνο του σταθμού, να εντοπίζει τελικά τον εξοργισμένο νεαρό και να τον ακινητοποιεί.

Όπως μας ανέφεραν, έντρομοι κάτοικοι και περαστικοί έπαθαν πανικό στη θέα του σπαθιού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας, φέρει μήκος 50-60 εκατοστών.

Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία αναζητεί το αιχμηρό αντικείμενο, ενώ αναμένονται εντός της ημέρας να περάσουν για κατάθεση συγγενικά πρόσωπα του νεαρού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top