ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστασιάδης: «Μόνο μέσα από την ειρήνη μπορεί να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες»

Αναστασιάδης: «Μόνο μέσα από την ειρήνη μπορεί να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες»

Το μήνυμα πως πρέπει να εξοπλιστούμε με θάρρος για να βρούμε το δρόμο της ειρήνης, έστειλε την 1η Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης, στο πλαίσιο των εορτασμών της 1ης Οκτωβρίου.

Στη δήλωση από το χώρο της παρέλασης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε αρχικά την ιδιαίτερη ικανοποίηση για το αίσθημα υπερηφάνειας που έχει δώσει η ΕΦ μέσα από την άρτια διοργάνωση αλλά και την εξαιρετική επίδειξη ικανοτήτων στην παρέλαση.

“Θέλω να συγχαρώ θερμά τον Αρχηγό της ΕΦ, τους Επιτελείς του, τους αξιωματικούς των διαφόρων σωμάτων”, είπε, και ευχήθηκε σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό, Ε/κ και Τ/κ, χρόνια πολλά για την ημέρα της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε το μήνυμα πως “αυτό που χρειάζεται είναι η επικέντρωση της προσοχής μας όχι σε αμυντικούς ή οποιουσδήποτε άλλους σχεδιασμούς, εξοπλισμούς και λοιπά, αλλά να εξοπλιστούμε με θάρρος για να βρούμε τους στόχους και το δρόμο της ειρήνης”.

Τόνισε πως μέσα από τη μετεξέλιξη θα δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, με βάση τις οποίες ολόκληρος ο λαός, μακριά από τα όποια βαρίδια του παρελθόντος, θα ζήσει μαζί σε ένα σύγχρονο κράτος που θα σέβεται απόλυτα τις αρχές και τις αξίες της ΕΕ και των ΗΕ.

“Μόνο μέσα από την ειρήνη μπορεί να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Εύχομαι και πάλι χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο στον κυπριακό λαό”, κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top