Απόπειρα φόνου Λευκωσίας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 53χρονης – Με εγκαύματα και ο γιος της

Απόπειρα φόνου Λευκωσίας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 53χρονης – Με εγκαύματα και ο γιος της

Δύσκολες ώρες για την 53χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης από τον πρώην συμβίο της.

Συγκεκριμένα, η 53χρονη γυναίκα βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/10) στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μας αναφέρθηκε, η 53χρονη καθώς και ο 44χρονος είχαν καυγαδίσει με αποτέλεσμα ο τελευταίος να την περιλούσει με καυστικό υγρό σε όλο της το σώμα.

Η 53χρονη άρχισε να φωνάζει από τους φρικτούς πόνους ενώ κοντά της έτρεξε αμέσως ο 18χρονος γιος της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος στην προσπάθεια του να βοηθήσει την μητέρα του υπέστη και αυτός εγκαύματα στις παλάμες.

Η γυναίκα από την Ρουμάνια, φέρει πολύ σοβαρά εγκαύματα καθώς και αιμορραγία. 

Διαβάστε ακόμη: 

Απόπειρα φόνου στην Λευκωσία: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE