ΗΠΑ: Tα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ελληνοαμερικανό Ρινς Πρίμπους

ΗΠΑ: Tα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ελληνοαμερικανό Ρινς Πρίμπους

Τον Ελληνοαμερικανό Ρινς Πρίμπους πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών, επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του επικεφαλής προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Ο νεοεκλεγείς αμερικανός πρόεδρος στην πρώτη δημόσια ομιλία του έδωσε τα εύσημα στον Ρινς Πρίμπους, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο σκληρά εργαζόμενο συνεργάτη του και τον «πραγματικό σταρ της εκστρατείας.»

Ο Ρινς Πρίμπους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, κάτι που σημαίνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιδιώκει καλές σχέσεις με το Κογκρέσο.

Ο Στίβεν Μπάνον, πρώην επικεφαλής του συντηρητικού ενημερωτικού ιστότοπου Breitbart News, και πρόεδρος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, τίθεται επικεφαλής στρατηγικής και ανώτατος σύμβουλός του προέδρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE