ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεαρός από την Ξυλοτύμπου «απογειώθηκε» έξω από το Λιοπέτρι

Νεαρός από την Ξυλοτύμπου «απογειώθηκε» έξω από το Λιοπέτρι

Νεαρός 22 χρόνων από τη Ξυλοτύμπου οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας με ταχύτητα 160 αντί 100 χιλιομέτρων

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας 14/11 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου οι οποίοι διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας παρά την έξοδο Λιοπετρίου, κατάγγειλαν 22χρονο από την Ξυλοτύμπου επειδή οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα 160 αντί 100 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο 22χρονος καταγγέλθηκε εξωδίκως και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 180 ευρώ και 3 βαθμοί ποινής στην άδεια οδήγησης του.

Εν τω μεταξύ εκστρατεία για υπερβολική ταχύτητα στο δίκτυο της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου διεξήγαγε χθες η Τροχαία Αμμοχώστου σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Δερύνειας, Ξυλοφάγου και Ξυλοτύμπου.

Συνολικά διενεργήθηκαν 67 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 55 αφορούσαν το αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας, μία γραπτή προειδοποίηση και πέντε γραπτές παρατηρήσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top