Άστραψε και βρόντηξε ο Μυλωνάς για όσους κατηγορούν Τσίπρα - Κοτζιά για ναυάγιο στο Πελεράν: «Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο…»

Άστραψε και βρόντηξε ο Μυλωνάς για όσους κατηγορούν Τσίπρα - Κοτζιά για ναυάγιο στο Πελεράν:  «Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο…»

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών Παύλος Μυλωνάς αναφορικά με όσους κατηγορούν τους Τσίπρα και Κοτζιά για το ναυάγιο στο Μον Πελεράν.

Ο κ. Μυλωνάς σε φανερά φορτισμένη ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

«Ακούω και διαβάζω από Ελληνόφωνους πως για το ναυάγιο των συνομιλιών φταίει ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς. Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο συνηθίζεις την μπόχα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE