ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Alex Burelli: Ο πέμπτος στην σειρά από τους 24 καταζητούμενους ανά την Ευρώπη – Δείτε πως τον παρουσιάζει η Europol - VIDEO

Alex Burelli: Ο πέμπτος στην σειρά από τους 24 καταζητούμενους ανά την Ευρώπη – Δείτε πως τον  παρουσιάζει  η Europol - VIDEO

Μια νέα εκστρατεία, με στόχο τον εντοπισμό των πλέον καταζητούμενων προσώπων στην Ευρώπη, άρχισε από την 1η Δεκεμβρίου η Europol.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης του κοινού, η Ευρωπαϊκή Αστυνομία, ετοίμασε ένα χριστουγεννιάτικο ηλεκτρονικό ημερολόγιο, που περιλαμβάνει 23 διαφορετικά φιλμάκια. Κάθε ένα από αυτά τα φιλμάκια, παρουσιάζει έναν καταζητούμενο, από κάθε χώρα μέλος της Europol, που βρίσκεται στη λίστα «Europe Most Wanted».

Κάθε μέρα, ένα από αυτά τα βίντεο, θα δημοσιεύονται από την Europol, μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου 2016.

Σήμερα 5 Δεκεμβρίου, σειρά προβολής έχει η Κύπρος, με το βίντεο που ετοιμάστηκε από την Europol, να αφορά τον καταζητούμενο για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, Alex Burelli.

Η λίστα «Europe Most Wanted», ενημερώθηκε στα τέλη Ιανουαρίου του 2016 και περιλαμβάνει τους σημαντικότερους καταζητούμενους από 23 χώρες μέλη του ευρωπαϊκού οργανισμού. Από τότε, μέχρι σήμερα, 24 πρόσωπα, που περιλαμβάνονται στη λίστα, έχουν συλληφθεί από τις διωκτικές αρχές σε όλη την Ευρώπη.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Europol απευθύνει έκκληση στο κοινό ζητώντας τη συνεργασία του, για εντοπισμό των καταζητούμενων, πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Για να περάσουμε, όπως αναφέρεται, ασφαλέστερες γιορτές.

Δείτε το video ΕΔΩ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top