Ισχυρός σεισμός στη Χιλή

Ισχυρός σεισμός στη Χιλή

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στη Χιλή, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Το επίκεντρο της ισχυρής σεισμικής δόνησης εντοπίστηκε στα 140 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Πουέρτο Μόντ με εστιακό βάθος 14,9 χιλιόμετρα.

Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι του Ειρηνικού εξέδωσε αμέσως προειδοποίηση για όλες τις περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα 1.000 χιλιομέτρων από το επίκεντρο της δόνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE