Πολίτες συνέλαβαν 42χρονο στην Λάρνακα

Πολίτες συνέλαβαν 42χρονο στην Λάρνακα

Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής 25/12, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι πολίτες ακινητοποίησαν ένα ύποπτο πρόσωπο σε συγκρότημα οικιών στην επαρχία Λάρνακας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 42χρονο, ο οποίος φέρεται να εισήλθε σε αυλή οικίας και να έκλεψε από την εξωτερική αποθήκη, δύο φιάλες οξυγόνου κατάδυσης.
 
Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.