Κ.ΦΥΛΑΚΕΣ: Έδωσε παραγγελία ο Θωμά για την γιορτή του – Η κόκα που ζήτησε από τον «Λόκατζη»

Κ.ΦΥΛΑΚΕΣ: Έδωσε παραγγελία ο Θωμά για την γιορτή του – Η κόκα που ζήτησε από τον «Λόκατζη»

Η παραγγελία του Χρίστου Θωμά, υπόδικου των Κεντρικών Φυλάκων για το τριπλό φονικό της Λεμεσού ήταν να τα ναρκωτικά, όμως υπολόγισε χωρίς τον «ξενοδόχο».

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο πατέρας του Χρίστου Θωμά επιχείρησε το μεσημέρι των Χριστουγέννων να μεταβεί στις Κεντρικές Φυλακές για επίσκεψη μιας και ο γιος του είχε την γιορτή του.

Ο «Λόκατζης» όμως θα έφερνε μαζί του και την παραγγελία που του έδωσε ο Θωμά. Συγκεκριμένα πιάστηκε να έχει στην κατοχή του 18 γραμμάρια κάνναβης και οκτώ γραμμάρια κοκαΐνης.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος επιχείρησε να διαφύγει πριν τον ελέγξουν οι αστυνομικοί της ΥΚΑΝ όμως  την «πάτησε».

Να σημειώσουμε πως ο 63χρονος «Λόκατζης» τέθηκε υπό κράτηση για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Χρίστος Θωμά είχε απασχολήσει τις Αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών καθώς πριν από την διάπραξη του φονικού της 24ης Νοεμβρίου του 2015, η Αστυνομία είχε εντοπίσει στην οικία του ένα δέντρο κάνναβης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους 49 ετών επιχειρηματία και προέδρου του σωματείου Καρμιώτισσα, που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Αψιού – Αγίου Αθανασίου, κοντά στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσα. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί του Σαββάτου η νεκροτομή στη σορό του επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE