ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και σφοδρούς ανέμους

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και σφοδρούς ανέμους

Χαµηλή πίεση θα επηρεάσει σταδιακά την περιοχή. Μπορεί την Τετάρτη 28/12 να είχαμε συννεφιά αλλά όχι και βροχές, αυτό φαίνεται να αλλάζει από το βράδυ της ίδιας μέρας με την μετεωρολογική υπηρεσία να κάνει λόγο για καταιγίδες και σφοδρούς σε κάποιες περιπτώσεις ανέμους.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά σταδιακά θα καταστούν πολύ ισχυροί και τοπικά µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Σταδιακά τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στα ορεινά και τα ηµιορεινά κατά διαστήµατα θα χιονίζει. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top