Η αξιοπρεπής στάση των γονιών του Αιμίλιου Ιωάννου στη δίκη του ζεύγους Ηροδότου

Η αξιοπρεπής στάση των γονιών του Αιμίλιου Ιωάννου στη δίκη του ζεύγους Ηροδότου

Με προσοχή παρακολουθούσαν την διαδικασία της δίκης του ζεύγους Ηροδότου, ο Πάμπος και η Άντρη Ιωάννου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Οι δύο γονείς δεν αντιδρούσαν στα όσα λέγονταν στην αίθουσα από το μάρτυρα.

Παρακολουθούσαν απλώς και δεν έδειχναν τα συναισθήματά τους.

Ο μάρτυρας, εξιστορούσε τα γεγονότα που προηγήθηκαν της ψευδομαρτυρίας του στο δικαστήριο.

Πως η ανάγκη για άδεια παραμονής και η υποχρέωση που ένιωθε για την οικογένεια Ηροδότου τον οδήγησε στο να πει ψέματα υπέρ της Έφης.

Οι γονείς του Αιμίλιου άκουγαν χωρίς να εξωτερικεύουν τα αισθήματά τους. Δεν φώναξαν, δεν έκλαψαν, δεν εμφανίστηκαν εξοργισμένοι.

Άκουγαν με προσοχή τα όσα λέγονταν. Μια στάση αξιοπρεπέστατη. Μια στάση που, όσο και αν πονάει, κρατήθηκε και αγκαλιάστηκε από τους γονείς του Αιμίλιου.

Απέφυγαν και τους δημοσιογράφους. Δεν ήθελαν οι σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους να δημοσιοποιηθούν. Αναμένουν την «λύτρωση» από την απόφαση του δικαστηρίου.

*Στην φωτογραφία είναι ο πατέρας του Αιμίλιου Ιωάννου, Πάμπος, κατά την πρώτη εμφάνιση της Έφης στο δικαστήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE