ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΩΜΟΣ: Γιατί δεν εντοπίστηκε νωρίτερα το άψυχο σώμα του Αντρέα Γιάγκου

ΠΩΜΟΣ: Γιατί δεν εντοπίστηκε νωρίτερα το άψυχο σώμα του Αντρέα Γιάγκου

Ο επίλογος άλλης μιας τραγωδίας γράφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22/2, αφού εντοπίστηκε από ψαρά το άψυχο σώμα του δύτη Αντρέα Γιάγκου.

Διαβάστε νεότερα:  Η «παράξενη» στάση που βρέθηκε το άψυχο σώμα του Αντρέα - Αναγνωρίστηκε από φίλο του – Το μεγάλο «ευχαριστώ» της οικογένειας

Όπως αναφέραμε και  σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, τη σορό του είδε ψαράς να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή της Αργάκας, απέναντι από τη «λίμνη» όπως είναι γνωστό του σημείου στους κατοίκους.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον συντονιστή των εθελοντών δυτών Ηρακλή Ευρυπίδου ο οποίος  μας επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση ενώ όπως μας ανέφερε το σώμα του Αντρέα Γιάγκου βρέθηκε μόλις 1 χιλιόμετρο από εκεί που την Τρίτη 21/2 έψαχναν οι εθελοντές.

Σύμφωνα με τον 33χρονο δύτη, που συμμετείχε στις έρευνες από την πρώτη στιγμή (και ο οποίος είχε μιλήσει στο ThemaOnline για το τι συνέβη λίγο πριν ο Γιάγκου χάσει τις αισθήσεις του 2-3 μέτρα πριν ανέβει στην επιφάνεια) όπως όλα δείχνουν αυτές τις 4 μέρες ενώ το σώμα του Αντρέα είχε ανέβει στην επιφάνια εξαιτίας της θετικής πλευστότητας στη συνέχεια «βούλιαξε» στο βυθό και παρέμεινε εκεί μέχρι και σήμερα Τετάρτη 22/2 που αναδύθηκε ξανά και βρέθηκε από άλλο ψαρά να επιπλέει.

Διαβάστε επίσης: ΠΩΜΟΣ: To μεγάλο λάθος του Ανδρέα – VIDEO

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top