ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος ήθελε να ταξιδέψει όμως τον «μυρίστηκαν» οι αστυνομικοί – Του πέρασαν χειροπέδες

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος ήθελε να ταξιδέψει όμως τον «μυρίστηκαν» οι αστυνομικοί – Του πέρασαν χειροπέδες

Γύρω στις 11.20 το πρωί της Τετάρτης 15/3, μετέβη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, 65χρονος με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλο προορισμό.

Από το διαβατηριακό έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του 65χρονου βρίσκονταν στον κατάλογο απαγορευμένων προσώπων, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα απάτης και εμπορικής απάτης, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των χρονολογιών 2013 – 2015 στη Ρωσία.

Ο 65χρονος συνελήφθη με προσωρινό ένταλμα σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE