ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκανε «show» στην ομάδα του Πατσαλίδη το Προεδρικό – €50 χιλιάδες δίνονται στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκανε «show» στην ομάδα του Πατσαλίδη το Προεδρικό – €50 χιλιάδες δίνονται στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με 46-26 κέρδισε την ομάδα των δημοσιογράφων η ομάδα του Προεδρικού σε φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέστη την Κυριακή 7/5 σε φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας, στο κλειστό στάδιο «Λευκόθεο», στον οποίον πήραν μέρος η ομάδα του Προεδρικού, με τη συμμετοχή Υπουργών και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, και η ομάδα του Λούη Πατσαλίδη, με τη συμμετοχή και δημοσιογράφων. 

Μετά από τη λήξη του αγώνα, του οποίου νικήτρια ήταν η ομάδα του Προεδρικού με 46-36, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε συνολική εισφορά από το κράτος ύψους 50 χιλιάδων ευρώ για σκοπούς του ΠΑΣΥΚΑΦ και του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. 

Στη συνέχεια σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά από τη λήξη του αγώνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «θέλω να συγχαρώ για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Λούης Πατσαλίδης με μια επίλεκτη ομάδα δημοσιογράφων, μεταγραφών που πέτυχε από τρίτες ομάδες, για έναν ιερό σκοπό: να ενισχύσουμε τις προσπάθειες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. 

Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδήλωση και θέλω να συγχαρώ θερμά και τον Λούη και όσους έχουν συμβάλει σε αυτή την επιτυχία. Συνεπώς, εξαιρετική είναι και η κάθε ενέργεια, προσπάθεια, εκδήλωση που συμβάλλει στην ενίσχυση – με τη συμβολή και τη συνδρομή και του κράτους – να απαλύνει, στον βαθμό που μπορεί, τον πόνο συνανθρώπων μας που υποφέρουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια». 

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι η ομάδα του Προεδρικού πήγε καλά στον καλαθοσφαιρικό αγώνα και ερωτηθείς αν χρειάζεται «φρεσκάρισμα» η ομάδα αυτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε χαριτολογώντας, «αφού είδατε ότι είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα. Όταν μια ομάδα πάει για πρωτάθλημα αρχίζεις να κάνεις αλλαγές;».

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top