Το κορίτσι που άρπαξε ο θαλάσσιος ελέφαντας κάνει θεραπεία για επικίνδυνη ασθένεια – VIDEO

Το κορίτσι που άρπαξε ο θαλάσσιος ελέφαντας κάνει θεραπεία για επικίνδυνη ασθένεια – VIDEO

Το κορίτσι μπορεί να σώθηκε από πνιγμό μετά την επίθεση του θαλάσσιου ελέφαντα, ωστόσο άρχισε θεραπεία για την νόσο «Seal Finger».

To video με το κορίτσι που έπεσε στο νερό όταν το δάγκωσε θαλάσσιος ελέφαντας έκανε τον γύρo του internet.

Το κορίτσι μπορεί να σώθηκε από πνιγμό, ωστόσο σύμφωνα με το BBC άρχισε αμέσως θεραπεία, καθώς υπήρχαν φόβοι για τη νόσο «Seal Finger».

Τα δόντια των θαλάσσιων λεόντων είναι γεμάτα παθογόνος μικροοργανισμούς και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE