LIFESTYLE

Τυχαίο; H Marierose Tarkmanian στην Αθήνα! Θα έχουμε μάχες στον ημιτελικό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τυχαίο; H Marierose Tarkmanian στην Αθήνα! Θα έχουμε μάχες στον ημιτελικό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κύπρια αγαπημένη του Μαχητή από την 1η Ιουλίου βρίσκεται στην Αθήνα, για διακοπές. Φυσικά κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό έγινε και στα πλαίσια του μεγάλου ημιτελικού που θα λάβει χώρα την Τρίτη, 4 Ιουνίου, όπου θα διαγωνιστεί ο Βασάλος.

Τα σενάρια σε μια πιθανή εμφάνιση της Marierose Tarkmanian στο στάδιο του ημιτελικού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα έχουν φοβερό ενδιαφέρον, αφού στο πρόσφατο παρελθόν η εμφάνισή της ως φίλη του Κωνσταντίνου στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor είχε δημιουργήσει πανικό στην Αθήνα. Η οικογένειά του Μαχητή, και συγκεκριμένα ο πατέρας του, αλλά και η personal trainer  εξ Αθηνών που δηλώνει η επίσημή του αγαπημένη δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους δημόσια. Ωστόσο η Κύπρια personal trainer απολαμβάνει τις ομορφιές της Αθήνας και δεν διατάζει να φωτογραφηθεί με φόντο τα αρχαιολογικά μνημεία και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την στεναχώρια της για τη φτώχεια στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. "Έχω επισκεφθεί την Αθήνα πολλές φορές αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να δω την ομορφιά της και την ιστορία της... σήμερα το έκανα. Έχω δει και τις δύο πλευρές της Αθήνας, την ομορφιά και την ασχήμια... και εδώ θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά που δεν μπορούσα να αγνοήσω τη φτώχεια και τον τρόπο που οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τη μέρα... κάθε φορά που αντιμετώπισα Ένας άστεγος, ένας abonded σκύλος, ένας μεθυσμένος ή ένας εξαρτημένος ή κάποιος που είναι ανάγκη, απλά δεν μπορούσα να κάνω ένα βήμα μπροστά.Έκανα το κομμάτι μου για να κάνω λίγο χαμόγελο αλλά φαντάσου αν όλοι κάναμε έστω και μια πράξη καλοσύνης...".  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top