ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Μοτοσικλετιστής τραβούσε απ'το χέρι ποδηλάτη και προχωρούσαν στον δρόμο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μοτοσικλετιστής τραβούσε απ'το χέρι ποδηλάτη και προχωρούσαν στον δρόμο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφία η οποία φαίνεται να τραβήχτηκε κατά την χειμερινή περίοδο (λόγω ενδυμασίας κυρίως) σε δρόμο της Κύπρου, κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, προκαλώντας ερωτηματικά. 

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα CyStreets, στην οποία απεικονίζονται δύο άτομα όπου επιβαίνουν, ο ένας σε ποδήλατο και ο άλλος σε μοτοσυκλέτα και κρατούν χέρι- χέρι. Τα ερωτηματικά δεν προκαλούνται από το ότι κρατούν χεριές, αλλά από το ότι οι δύο τους, κινούνται κανονικά στον δρόμο. Αν λάβουμε υπόψη ότι η μοτοσικλέτα μπορεί να κινηθεί με πολύ πιο μεγάλη ταχύτητα στον δρόμο παρά το ποδήλατο, τότε αντιλαμβάνεστε τι θα μπορούσε να συμβεί, ενώ να μην ξεχνάμε ότι ενώ αυτοί κινούνταν με αυτόν τον τρόπο, ανα πάσα στιγμή θα μπορούσε να εμφανιστεί κάποιο όχημα και ίσως να μιλούσαμε για τα χειρότερα. Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει για τόσα πολλά ατυχήματα στους δρόμους της Κύπρου, αρκετά από αυτά δυστυχώς στοίχησαν και την ζωή συνανθρώπων μας, ας είμαστε λοιπόν λίγο πιο προσεκτικοί όλοι μας στους δρόμους... Μαρινέλλα Παναγιώτου *η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top