ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Α. Νεοφύτου: «Θα οργώσουμε την Κύπρο – Είμαι και εγώ άνθρωπος - Ο Αναστασιάδης είναι τέλειος;»

Α. Νεοφύτου: «Θα οργώσουμε την Κύπρο – Είμαι και εγώ άνθρωπος - Ο Αναστασιάδης είναι τέλειος;»

Μετά την ατάκα του στο ΡΙΚ, ότι θα κάνει την νύχτα μέρα για να επανεκλεγεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, δήλωσε ετοιμοπόλεμος για ξενύχτια στο εκλογικό επιτελείο από τις 15 Οκτωβρίου σε ρόλο επιτελάρχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Νεοφύτου: «Γνωρίζω τον Κώστα και την Μαρούλλα με το δάνειο που δεν μπορούν εξυπηρετήσουν – Εγώ θα κάνω την νύχτα μέρα…» – VIDEO Μιλώντας στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δήλωσε: «Στις 14 Οκτωβρίου αναμένεται να εξαγγείλει ο Πρόεδρος και στις 15 μετακινούμαι στο επιτελείο από πρωίας μέχρι νυκτός. Θα οργώσουμε όλη την Κύπρο από τον Πύργο Τυλληρίας μέχρι το Παραλίμνι». Ανάμεσα σε άλλα στην συνέντευξη του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία διάσταση απόψεων με τους χειρισμούς του Προέδρου στο Κραν Μοντάνα. Αναφορικά με την περίοδο που ο ίδιος εξαφανίστηκε από τα Μ.Μ.Ε σημείωσε ότι «είμαι και εγώ άνθρωπος, έχω και εγώ οικογένεια και χρειαζόμουν και όφειλα χρόνο με την οικογένεια μου». Ο κ. Νεοφύτου, δεν ξέχασε να ρίξει τα καρφιά του στον Νικόλα Παπαδόπουλο τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι αξιόπιστός στο να βγάζει το ΑΚΕΛ στην εξουσία υπενθυμίζοντας την στάση του το 2008 όταν «έβγαλαν τον Χριστόφια», όπως χαρακτηριστικά είπε. Στην ερώτηση αν ο ίδιος υιοθετεί την θέση του Προέδρου Αναστασιάδη ότι τον φοβίζει ο κακός του εαυτός, υπογράμμισε «Ο Αναστασιάδης είναι τέλειος; Αν ήταν τέλειος δεν θα ήταν άνθρωπος. Είναι ένας Πρόεδρος και μια κυβέρνηση που πήρε αποφάσεις. Είναι ένας Πρόεδρος που κυβερνά. Παίρνει αποφάσεις. Κρατά τα ηνία της χώρας και δεν κρύβεται…» ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top