Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς
Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

Επικοινωνήσαμε με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γερμασόγειας, Γιώργο Αθάνατο, ο οποίος μας εξήγησε ότι οι τουαλέτες είναι κλειστές λόγω τεχνικού προβλήματος και πιο συγκεκριμένα πρόβλημα με μια αντλία νερού.
Το πρόβλημα είναι εις γνώση του Δήμου ανέφερε ενώ συμπλήρωσε λέγοντας ότι ο Δήμος έχει προγραμματίσει μέσα στην δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί να γίνει ανακαίνιση στις τουαλέτες στο Δασούδι.
Χρίστος Ζήνωνος
