ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε την αδερφή της με 68 μαχαιριές – Διατηρούσε σχέση με τον άντρα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκότωσε την αδερφή της με 68 μαχαιριές – Διατηρούσε σχέση με τον άντρα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καταδικάστηκε την Πέμπτη 26/10σε ποινή φυλάκισης 22 ετών, αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την αδελφή της, ενώ είχε σχέση με τον σύζυγό της στο παρελθόν.

Η Σαμπάχ Χαν, 27 ετών, από το Λούτον της Αγγλίας, φυλακίστηκε αφού παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τη μεγαλύτερη της αδελφή, Σαϊμά Χαν, ηλικίας 34 ετών, με την οποία ζούσε μαζί της, στις 23 Μαΐου του 2016. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η Σαμπάχ πρόσεχε τα τέσσερα παιδιά της αδελφής της όταν ανάγκασε την Σαϊμά να επιστρέψει στο σπίτι από την εργασία της, στέλνοντας μηνύματα σε αυτήν λέγοντας ότι ένα από τα παιδιά της έκλεγε. [caption id="attachment_204081" align="alignnone" width="300"] H καταδικασθείσα Σαμπάχ Χαν[/caption] Η καταδικασθείσα έσβησε τα φώτα στο σπίτι πριν την άφιξη της αδερφής της και της επιτέθηκε. Σε 8 λεπτά περίπου κατάφερε 68 μαχαιριές στο κεφάλι, το λαιμό, τα χέρια και όλο της το σώμα, ενώ σύμφωνα με την δικαστή Κρίστοφερ Μος, η Σαμπάχ συνέχισε να μαχαιρώνει την αδερφή της ακόμα και όταν ήταν πλέον νεκρή. [caption id="attachment_204078" align="alignnone" width="500"] Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η δράστης – Φωτογραφία από Mirror[/caption] Ακόμη, πριν η καταδικασθείσα καλέσει την αστυνομία, προσπάθησε να στήσει μια σκηνή διάρρηξης και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η ίδια ήταν στο μπάνιο όταν η αδερφή τις δέχθηκε επίθεση από διαρρήκτη. Τελικά η Σαμπάχ παραδέχτηκε την δολοφονία, αν και ισχυρίζεται ότι άκουσε την αδερφή της και τον άντρα της να λένε ότι σχεδιάζουν να της κάνουν κακό. [caption id="attachment_204079" align="alignnone" width="500"] Φωτογραφία από Mirror[/caption] Η Σαμπάχ, φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να σκοτώσει την αδερφή της, όταν ο άντρας της αδερφής της αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην γυναίκα του. [caption id="attachment_204080" align="alignnone" width="300"] Η φονευθείσα Σαϊμά Χαν - Από Mirror[/caption] *Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top