Να μην τον πάρει από κάτω…

Να μην τον πάρει από κάτω…

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, Ναουθέτ Πέρεθ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, όμως το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, έζησε έναν… “εφιάλτη”, μαζεύοντας τη μπάλα έξι φορές από τα δίχτυα του.

Βέβαια, τι να κανει ο άνθρωπος όταν οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να ακολουθησουν τους ρυθμούς των σούπερ σταρ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης;

Επειδή όμως ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία, το θέμα είναι να “διαγράψει” όσο πιο γρήγορα γίνεται την εξάρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο ντέρμπι με την Ομόνοια!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE