Αμά… ο Εμπεσίλιο!

Αμά… ο Εμπεσίλιο!

Ο Ολλανδός μέσος του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ερμή κάνει ίσως το καλύτερο του εφετινό παιχνίδι. Ο Λορέντζο Εμπεσίλιο, πραγματικά υπήρχαν φάσεις στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού που έκανε τα πάντα και θύμιζε έναν άλλο ποδοσφαιριστή.

Εκτός από το γκολ που πέτυχε στο 6ο λεπτό και έδωσε προβάδισμα στους «γαλαζοκίτρινους», έκανε και κάποιες άλλες όμορφες ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο που ξεσήκωσαν τους λιγοστούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που βρέθηκαν στο ΓΣΠ.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής του Γιώργου Δώνη μέχρι στιγμής είναι από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, με τον Ολλανδό να κάνει “κατάπινει” χιλιόμετρα στο τέρεν, δείχνοντας τρομερή όρεξη να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE