Αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού: Οδηγός πλήρωσε τη μεγαλοψυχία του – Τροχαίο με τέσσερα οχήματα

Αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού: Οδηγός πλήρωσε τη μεγαλοψυχία του – Τροχαίο με τέσσερα οχήματα

Τροχαίο ατύχημα με τέσσερα οχήματα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσία Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος της Κοφίνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5:30 το πρωί της Κυριακής 3/12, όχημα που οδηγούσε 32χρονος συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 69χρονος στο οποίο επέβαιναν ακόμα 3 άτομα.

Δέκα λεπτά μετά το τροχαίο, γύρω στις 5:40 όχημα που οδηγούσε 70χρονος χτύπησε τα δύο οχήματα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο και όχημα 29χρονου που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου.

Ο 70χρονος συγκρούστηκε αρχικά στο όχημα του 32χρονου, στη συνέχεια στο αυτοκίνητο του 69χρονου για να ακινητοποιηθεί μετά την τρίτη σύγκρουση με το όχημα του 29χρονου, ο οποίος σταμάτησε για να παράσχει βοήθεια στο πρώτο τροχαίο.

Μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Οδικών Δυστυχημάτων έσπευσαν στην σκηνή λίγο αργότερα για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Να σημειώσουμε ότι κανένας από τους επιβαίνοντες και από τα τέσσερα οχήματα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του τετραπλού τροχαίου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE