«Ανεπανάληπτος αριθμός…»

«Ανεπανάληπτος αριθμός…»

Μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ κάνει αναφορά στην παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό (6/12) αγώνα κόντρα στην Τότεναμ στην Αγγλία.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

«4,800 εισιτήρια από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. Ακόμα 2000 ελληνικά ονόματα στις άλλες κερκίδες, μέχρι στιγμής….6,800 είναι ένας εντυπωσιακός και ανεπανάληπτος αριθμός. Το πιο σημαντικό, να τους κάνει η ομάδα να την χειροκροτήσουν για την προσπάθεια. Και μακάρι να έρθει το αποτέλεσμα.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE