ΛΑΡΝΑΚΑ: Άκρως επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη - Ξεφόρτωσαν σωρό από τούβλα στη μέση του δρόμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άκρως επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη - Ξεφόρτωσαν σωρό από τούβλα στη μέση του δρόμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγνωστο αν πρόκειται για ατύχημα ή ηθελημένη πράξη, το αποτέλεσμα πάντως παραμένει το ίδιο, αφού εύκολα θα μπορούσε να σημειωθεί κάποιο σοβαρό τροχαίο από τα δεκάδες τούβλα που εγκαταλείφθηκαν στη μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε πολίτης στην ομάδα του Facebook, “Ο Γάρος της Ημέρας”, δεκάδες τούβλα, άλλα θρυμματισμένα, άλλα άθικτα, βρίσκονται στη μέση διασταύρωσης στην Λάρνακα.

Ίσως να πρόκειται για κάποιο ατύχημα, να έπεσαν δηλαδή από κάποιο όχημα που τα μετέφερε, ή κάποιος απερίσκεπτος πολίτης να αποφάσισε να τα ξεφορτωθεί με αυτό τον τρόπο.

Ακόμη όμως και για ατύχημα να πρόκειται, ο οδηγός όφειλε να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε ο δρόμος να καθαρίσει.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE