ΟΣΤΑ- ΚΑΘΗΚΑΣ: ‘Η Αστυνομία ψάχνει υποθέσεις με ελλείποντα πρόσωπα’

ΟΣΤΑ- ΚΑΘΗΚΑΣ: ‘Η Αστυνομία ψάχνει υποθέσεις με ελλείποντα πρόσωπα’

Φως στην περίεργη υπόθεση της ανεύρεσης οστών στο ξωκλήσι του Αγ. Νικολάου στον Κάθηκα, προσπαθούν να ρίξουν, όλες οι αρμόδιες αρχές που εμπλέκονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», τα οστά που βρέθηκαν στο ξωκλήσι, έχουν παραληφθεί για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία, «ξεσκονίζει» υποθέσεις ελλειπόντων προσώπων, τόσο του πρόσφατου όσο και του απώτερου παρελθόντος, προκειμένου να αρχίζει να σχηματίζεται το πάζλ της υπόθεσης.

Τα οστά πιστεύεται ότι είναι ανθρώπινα, ωστόσο το τελικό συμπέρασμα θα ληφθεί μετά τις επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, στο σημείο βρέθηκαν και αρχαία αντικείμενα τα οποία φέρονται να χρονολογούνται γύρω στο 13ο και 14ο αιώνα μ.Χ.

Θυμίζουμε ότι τα οστά εντοπίστηκαν από νεαρό πολίτη το βράδυ της Τρίτης 02/12 που μετέβη στην περιοχή του Κάθηκα για να μαζέψει μανιτάρια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE