Δύο ηλικιωμένες κάηκαν ζωντανές στο δωμάτιό τους

Δύο ηλικιωμένες κάηκαν ζωντανές στο δωμάτιό τους

Δύο ηλικιωμένες βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα του Σαββάτου, ότι εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο υπόγειο του κτηρίου της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων, στην Καλλιθέα Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο, όπου βρίσκονταν το δωμάτιό τους. Οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι που διαμένουν στη Στέγη πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν ενώ μία ακόμα γυναίκα που βρισκόταν στο υπόγειο διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 7:00 π.μ. ενώ ήδη διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική για το περιστατικό.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE