Ο Mr. Bin υπερήφανος χορηγός του δισκοβόλου Γιώργου Κονιαράκη

Ο Mr. Bin υπερήφανος χορηγός του δισκοβόλου Γιώργου Κονιαράκη

Ο Mr. Bin δηλώνει υπερήφανος χορηγός και υποστηρικτής του δισκοβόλου Γιώργου Κονιαράκη, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων του για το 2018.

Προερχόμενος από αθλητική οικογένεια, ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό στα 13 του, περνώντας μέσα από διάφορα αθλήματα και καταλήγοντας στη δισκοβολία. Με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα ο Γιώργος προπονείται για να κατακτήσει τους στόχους του και τα ρεκόρ του. Κύρια χαρακτηριστικά του το πείσμα, η αποφασιστικότητα και η θέληση.

Ο Γιώργος Κονιαράκης είναι o μόνος Κύπριος αθλητής στίβου που προτάθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου σαν το ανερχόμενο ταλέντο στην κατηγορία παίδων από όλα τα αγωνίσματα στίβου. Το 2016, βραβεύτηκε σαν o καλύτερος Κύπριος αθλητής στην κατηγορία εφήβων και παίδων από όλα τα αθλήματα.

Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ως ο καλύτερος παίδας δισκοβόλος στον κόσμο, αφού η μία επιτυχία έρχεται μετά την άλλη. Ο 19χρονος Ελληνοκύπριος δισκοβόλος έχει καταγραμμένες εξαιρετικές επιδόσεις στο βιογραφικό του με αρκετά χρυσά και αργυρά μετάλλια.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ενασχόλησης με τον αθλητισμό γενικότερα ο Mr.Bin συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του Κύπριου αθλητή και μέσω αυτής της χορηγίας, συμβάλει καθοριστικά στις προσπάθειες του για νέες επιτυχίες και διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE