Τέσσερις παίκτες της Ομόνοιας και δύο κοπέλες... απέδρασαν! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τέσσερις παίκτες της Ομόνοιας και δύο κοπέλες... απέδρασαν! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το κλίμα στην Ομόνοια το τελευταίο διάστημα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού οι πράσινοι έχουν πέντε νίκες τους τελευταίους έξι αγώνες.

Επ' ευκαιρίας αυτού οι συμποδοσφαιριστές στον Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοιας Λευκωσίας Μαργκάσα, Σουάρες, Λόπεζ και Κάι βρέθηκαν στο γνωστό παιχνίδι Escape The Room στην Λευκωσία και κατάφεραν να 'βγουν νικητές' σ' αυτή την διαδικασία.

Στην παρέα και δυο κοπέλες.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε κατά πόσο αυτό θα βοηθήσει την Ομόνοια να συνεχίσει το καλό της πρόσωπο. Το κλίμα στην ομάδα, πάντως, φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Δείτε τις φωτογραφίες των παικτών μετά που κατάφεραν να τελειώσουν με επιτυχία το Escape The Room:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE