ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ίδιο γήπεδο μια βδομάδα μετά με… τον ίδιο στόχο (πιθανή ενδεκάδα)

Στο ίδιο γήπεδο μια βδομάδα μετά με… τον ίδιο στόχο (πιθανή ενδεκάδα)

H ΑΕΛ θα μεταβεί σήμερα (17/2) στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα, με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν ως πρώτιστο στόχο τη νίκη, δίνοντας συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων παραμένοντας σε τροχιά των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.

Μέσα σε διάστημα μιας βδομάδα οι «γαλαζοκίτρινοι» του Μπρούνο Μπαλταζάρ θα βρεθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο έχοντας φυσικά ως στόχο και πάλι την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Σίγουρα το επίπεδο δυσκολίας του σημερινού αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό κόντρα στην Αλκή Ορόκλινης, αφού μπροστά τους θα βρουν την ανεβασμένη ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Χωρίς ίχνος υποτίμησης κι έχοντας πίστη στις δικές τους δυνάμεις οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και το μεγάλο «διπλό» αφήνοντας ζωντανές τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω τους πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής της ΑΕΛ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπενίτεθ και Ζτραφκόσκι ενώ στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Λαφράνς. Με αυτά τα δεδομένα ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα του με τους Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα ο Αϊρόσα και Αβραάμ θα είναι στα δύο άκρα, ενώ οι Μιτρέα και Λαφράνς λογικά θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Σοάρες και ο Σίλβα θα κινούνται πιο πίσω από τον Ρομάν ο οποίος θα αγωνιστεί σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο στην αρχική ενδεκάδα.

 Τέλος στην επίθεση ο Σάσι και ο Τόρρες θα είναι στα δύο «φτερά» και ο Tεξέιρα θα είναι στην «αιχμή» του δόρατος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top