ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πώς προέκυψε ο Καλογερίδης στην απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών

Πώς προέκυψε ο Καλογερίδης στην απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών

Στην απόπειρα φόνου κατά των δύο αστυνομικών στον Ύψωνα, αρχικά είχε προκύψει από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ότι στην υπόθεση εμπλεκόταν και ο καταζητούμενος για διάφορα αδικήματα στην Λεμεσό, Χαράλαμπος Καλογερίδης, ωστόσο στην συνέχεια διευκρινίστηκε ότι δεν είχε συμμετοχή.

Το βράδυ του Σαββάτου (5/5) που διαπράχθηκε η απόπειρα φόνο κατά των μελών της Αστυνομίας, διέρευσε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και ο 33χρονος από την Ρωσία, Έλληνας υπήκοος, Χαράλαμπος Καλογερίδης.

Μάλιστα, την Κυριακή (6/5), εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία, με φωτογραφία του εν λόγω προσώπου.

Στην συνέχεια όμως, διευκρινίστηκε επίσημα από την Αστυνομία, ότι το εν λόγω πρόσωπο δεν εμπλέκεται στην συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το όνομα του 33χρονου Καλογερίδη, ενεπλάκη στην υπόθεση, ύστερα από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία από νεαρά πρόσωπα τα οποία, το βράδυ του Σαββάτου (5/5) που διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου κατά των αστυνομικών, συνάντησαν έναν τραυματισμένο άντρα, που τους ανέφερε πως έπρεπε να μεταβεί στην Πάφο. Τα νεαρά πρόσωπα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναγνώρισαν τον τραυματία ως τον Χαράλαμπο Καλογερίδη.

Ωστόσο, μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος που καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό, δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Θυμίζουμε ότι, για την ίδια υπόθεση, τελούν ήδη υπό κράτηση 33χρονη από την Σλοβακία, 35χρονος από την Βουλγαρία, ο  31χρονος από την Πάφο, Ευθύβουλος Γεώργη Βουλής και ο 38χρονος Ηλίας Μούζος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top