Σιζόπουλος: "Ας διαλύσουμε τη Βουλή" - Συλλούρης: "Αβέρωφ, παραιτείσαι;"

Σιζόπουλος: "Ας διαλύσουμε τη Βουλή" - Συλλούρης: "Αβέρωφ, παραιτείσαι;"

Σε ποιον ανήκει τελικά η 56η έδρα της Βουλής; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα στο οποίο η έκτακτη ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 13/6 καλείται να δώσει απάντηση.

Μάλιστα υπήρχε και αυτός ο αρχηγός κόμματος που μεταξύ σοβαρού και αστείου ζήτησε να παραιτηθούν όλοι οι Βουλευτές και να πάμε σε πρόωρες εκλογές.

Στο βήμα λοιπόν ανέβηκε ο Μαρίνος Σιζόπουλος (ΕΔΕΚ) και ανέπτυξε τον συλλογισμό του αναφορικά με την έδρα της Αλληλεγγύης στη Λεμεσό, που δόθηκε στην δεύτερη κατανομή και έφτασε στο σημείο να πει «ας διαλύσουμε τη Βουλή και ας πούμε σε πρόωρες εκλογές» για να δεχτεί το «πείραγμα» του Προέδρου του σώματος Δ. Συλλούρη, ο οποίος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ρώτησε: «Ποιος θα κάμει την αρχή, Αβέρωφ παραιτείσαι;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE