ΚΟΣΜΟΣ

Πλήρωσε 30.000 για το δαχτυλίδι αρραβώνων και τώρα το θέλει πίσω

Πλήρωσε 30.000 για το δαχτυλίδι αρραβώνων και τώρα το θέλει πίσω

Ένας διάσημος επιχειρηματίας στις ΗΠΑ κατέθεσε αγωγή κατά της πρώην συντρόφου του, ζητώντας της να του επιστρέψει το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε αγοράσει.

Στις 3 Ιουλίου, στο Ανώτατο δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μάρκους Αντέμπι, ιδιοκτήτης της πετυχημένης εταιρείας «Juice Press», κατέθεσε αγωγή κατά της πρώην αγαπημένης του, Κέιτλιν Σίσον με την οποία απέκτησαν μια κόρη, τη Μίνι, το 2014.

Η αφορμή είναι το χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντι αξίας 30.000 δολαρίων, που της είχε χαρίσει. Η σχέση τους δεν στέριωσε, σήμερα έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες και τώρα ο επιχειρηματίας ζητάει από την πρώην σύντροφό του να του επιστρέψει είτε το δαχτυλίδι είτε το ποσό της αξίας του.

«Έχεις ένα δαχτυλίδι που σου έχει δοθεί για να παντρευτείτε, αλλά δεν παντρεύεστε, οπότε το δαχτυλίδι πρέπει να επιστραφεί σε αυτόν που το έδωσε. Το μόνο που θέλει είναι αυτό που δικαιούται», ανέφερε ο δικηγόρος του 49χρονου επιχειρηματία στη NY Post.

Η 36χρονη δασκάλα της γιόγκα, από την πλευρά της, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής. Παλιότερα πάντως σε συνέντευξή της στο Refinery29, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τη σχέση τους: «Είχαμε αρραβωνιαστεί με τον πρώην μου όταν γεννήθηκε η Μίνι και όπως συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις, έτσι και στη δική μας η σχέση μας δεν τράβηξε. Νομίζω ότι και οι δύο καταβάλλαμε πολλές προσπάθειες για να δούμε αν θα μπορέσει να λειτουργήσει η σχέση μας... Τελικά δε ήταν γραφτό να είμαστε μαζί για πολύ καιρό. Σήμερα, πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε καλύτερα».

Η αλήθεια είναι πως ο επιχειρηματίας δεν αποτελεί τον ορισμό του τζέντλεμαν, ούτε προφανώς έχει στοιχειώδεις γνώσεις του savoir vivre.
Εσείς στη θέση του τι θα κάνατε;

 

 

 

Από Newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top