ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά της Παπούτσας – Μαζί τους και τρία ανήλικα

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά της Παπούτσας – Μαζί τους και τρία ανήλικα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παλαιχωρίου και Αγρού μετά από πληροφορία πως ομάδα πεζοπόρων χάθηκε το απογευμα της Δευτέρας (13/08) στα ορεινά της επαρχίας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 13/08, ομάδα πεζοπόρων, αποτελούμενη από έξι ενήλικες και 3 ανήλικα παιδιά, έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ περπατούσαν σε μονοπάτι της φύσης στην περιοχή Παπούτσα, στο Παλαιχώρι, κατευθυνόμενοι προς Άγιο Θεόδωρο Αγρού.

Μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Παλαιχωρίου και Αγρού, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα εννέα πρόσωπα στο δρόμο Αγίου Θεόδωρου και Ζωοπηγής και τους μετέφεραν στο Παλαιχώρι, όπου αυτοί είχαν σταθμεύσει τα οχήματα τους. Τα εννέα πρόσωπα αφού δεν είχαν υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό αναχώρησαν με τα οχήματα τους για να επιστρέψουν στις οικίες τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE