ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά της Παπούτσας – Μαζί τους και τρία ανήλικα

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά της Παπούτσας – Μαζί τους και τρία ανήλικα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παλαιχωρίου και Αγρού μετά από πληροφορία πως ομάδα πεζοπόρων χάθηκε το απογευμα της Δευτέρας (13/08) στα ορεινά της επαρχίας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 13/08, ομάδα πεζοπόρων, αποτελούμενη από έξι ενήλικες και 3 ανήλικα παιδιά, έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ περπατούσαν σε μονοπάτι της φύσης στην περιοχή Παπούτσα, στο Παλαιχώρι, κατευθυνόμενοι προς Άγιο Θεόδωρο Αγρού.

Μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Παλαιχωρίου και Αγρού, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα εννέα πρόσωπα στο δρόμο Αγίου Θεόδωρου και Ζωοπηγής και τους μετέφεραν στο Παλαιχώρι, όπου αυτοί είχαν σταθμεύσει τα οχήματα τους. Τα εννέα πρόσωπα αφού δεν είχαν υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό αναχώρησαν με τα οχήματα τους για να επιστρέψουν στις οικίες τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE