ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΝΕΚΡΟΣ: 'Ερωτική απογοήτευση'

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΝΕΚΡΟΣ: 'Ερωτική απογοήτευση'

Ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Φυλακών του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με τον θάνατο του Βούλγαρου κατάδικου το πρωί της Τρίτης (21/8) στις Κεντρικές.

Όπως πρώτο μετέδωσε το ThemaOnline, ο κατάδικος βρέθηκε νεκρός στο κελί του με τις πρώτες ενδείξεις να έκαναν λόγο για αυτοχειρία.

Όπως επιβεβαίωσε το Τμήμα Φυλακών, αλλοδαπός κατάδικος προέβηκε το πρωί της Τρίτης (21/8), γύρω στις 09:00 σε πράξη αυτοχειρίας.

Ταυτόχρονα, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του αποβιώσαντα κατάδικου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή οφείλονται στην απογοήτευση του από τον πρόσφατο χωρισμό του με την συμβία του, με την οποία είχε σχέση 10 χρόνια και η οποία ξαφνικά σταμάτησε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του χωρίς να του δώσει οποιαδήποτε εξήγηση και δεν ανταποκρινόταν παρά τις πολλές προσπάθειες που έκανε χτες για να μιλήσει μαζί της και για τα οποία το Τμήμα δεν είχε οποιαδήποτε ενημέρωση.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του, υπήρξε άμεση ανταπόκριση, του παρασχέθηκαν άμεσα οι Πρώτες Βοήθειες από τους Ιατρικούς Λειτουργούς και νοσηλευτές του Τμήματος και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στη συνέχεια οι Ιατρικοί Λειτουργοί του Γενικού Νοσοκομείου διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Το Τμήμα Φυλακών ενημέρωσε άμεσα την οικογένεια του και την Αστυνομία η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ως Τμήμα Φυλακών εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας, την συμπαράσταση και τη στήριξη στην οικογένεια του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top