Τρίβει τα χέρια του ο Ολίβα ενόψει ΕΝΠ – Τι γίνεται με Κατελάρη και Χριστοφή

Τρίβει τα χέρια του ο Ολίβα ενόψει ΕΝΠ – Τι γίνεται με Κατελάρη και Χριστοφή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του Κυριακάτικου (16/09, 18:00) αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ στο ΓΣΠ.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Χουάν Κάρλος Ολίβα αναμένεται να έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο», αφού οι επιλογές του για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, θα είναι αυξημένες.

Θυμίζουμε ότι στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Αλκή, ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του, τους Κατελάρη, Αλμπίν, Λοέ και Μότα (σσ. ήταν εγγεγραμμένος στο ρόστερ), ενώ ο Γκαφούρ ήταν στην αποστολή, αλλά δεν ήταν απολύτως έτοιμος για να αγωνιστεί.

Πλέον, οι Αλμπίν, Λοέ και Γκαφούρ είναι κανονικά στα πλάνα του, ενώ υπολογίζει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Αλμπέρτο Λόρα…

Είναι δεδομένη η απουσία των Φάνου Κατελάρη και Δημήτρη Χριστοφή. Ο πρώτος ανεβάζει καθημερινά στροφές, η πορεία της αποκατάστασης του πάει αρκετά καλά, όμως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο Χριστοφή κάνει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και από βδομάδας θα αξιολογηθεί η κατάσταση του και θα κριθεί κατά πόσο θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ή αν θα προφυλαχθεί, ενόψει και της διακοπής που ακολουθεί, λόγω του αγώνα του Σούπερ Καπ.

Σημειώνουμε ότι είναι στα… πιτς και ο νεαρός τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Αντωνίου, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι της U19.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Στον αέρα η εκεχειρία μεταξύ Ιράν-Ισραήλ, που τέθηκε σε ισχύ στις 7 το πρωί, μετά από εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις, που κόστισαν τη ζωή σε 9 ανθρώπους στο Ιράν και 4 στο Ισραήλ. Πριν συμπληρωθούν 4 ώρες, το Τελ Αβίβ κατήγγειλε παραβίαση της εκεχειρίας αναφέροντας πως αναχαίτισε δύο πυραύλους ωστόσο το Ιράν διέψευσε ότι επιτέθηκε μετά την εκεχειρία.  Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE