«Λάβρος» ο ΔΗΣΥ για Χριστόφια: «Ποιος είπε ντροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Λάβρος» ο ΔΗΣΥ για Χριστόφια: «Ποιος είπε ντροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απάντηση στην γραπτή ανακοίνωση του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, έδωσε δια στόματος του Εκπροσώπου Τύπου του, το Κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Δημητρίου επέλεξε να απαντήσει στον Δημήτρη Χριστόφια με τις ακόλουθες έξι λέξεις: «Ποιος είπε ντροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας».

Υπενθυμίζουμε πως ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, εξέδωσε ανακοίνωση για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα αναφορικά στις αποφυλακίσεις παιδεραστών.

Ο κ. Χριστόφιας ανέφερε πως η κυβέρνηση Αναστασιάδη κάνει «φτηνή προπαγάνδα», ενώ παράλληλα καταγγέλλει ότι ο κ. Ιωνάς Νικολάου «αντί για δυο λέξεις απολογίας» επιχείρησε να φορτώσει ευθύνες στον Δημήτρη Χριστόφια «επειδή ο κ. Αναστασιάδης έδωσε προεδρική χάρη σε παιδεραστή για να αποφυλακιστεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.