ΚΟΣΜΟΣ

Γέννησαν δίδυμα… ξαδέρφια!

Γέννησαν δίδυμα… ξαδέρφια!

Μια εξαιρετικά σπάνια αλλά και πολύ τρυφερή ιστορία διαδραματίστηκε στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Δίδυμες γέννησαν τα μωράκια τους με δυο ώρες διαφορά στο ίδιο νοσοκομείο.

Η Τζέιλιν Κρόφορντ και η Τζάνελ Λεοπόλδο όχι μόνο γεννήθηκαν δίδυμες αλλά έκαναν και τα πάντα μαζί. Δεν περίμενε όμως κανείς και να γεννήσουν μαζί. Κι όμως αυτό έγινε!

Οι δυο γυναίκες γέννησαν δυο υγιέστατα αγοράκια την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο της Αριζόνα με δυο ώρες διαφορά. Τις ξεγέννησε μάλιστα με καισαρική ο ίδιος γιατρός. Πόζαρε με καμάρι ανάμεσα στις δυο αδελφές κρατώντας τα μωράκια τους.

Και οι ομοιότητες δεν σταματούν εδώ. Οι άντρες τους είναι κολλητοί φίλοι!
Για την Τζέιλιν το νεογέννητό της είναι το τέταρτο παιδί της και για την αδελφή της το δεύτερο.

Οι δυο γυναίκες κανόνισαν ακόμη και το ποια θα γεννούσε πρώτη. Η Τζέιλιν Κρόφορντ προηγήθηκε. Η αδελφή της τής παραχώρησε τη σειρά. Το δικαιολόγησαν λέγοντας ότι είχε μάθει ότι ήταν έγκυος τέσσερις μέρες νωρίτερα και ο άντρας της που είναι επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ έπρεπε να φύγει νωρίτερα. Έτσι η Τζάνελ της έδωσε τη σειρά της για να μπορέσει να μείνει περισσότερο με τον άντρα της.

Τα δυο μωρά αποκαλούνται από όλους «δίδυμα ξαδέλφια»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top