ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τις έβγαλε στο πεζοδρόμιο και έπαιρνε την είσπραξη - Δύο αδελφές με 11 παιδιά

ΚΥΠΡΟΣ: Τις έβγαλε στο πεζοδρόμιο και έπαιρνε την είσπραξη - Δύο αδελφές με 11 παιδιά

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 36 και 25 ετών αντίστοιχα, φέρονται να έπεσαν θύματα του συμβίου της μιας…

Οι αδελφές από την Ρουμανία, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» εντοπίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (21/9) σε περιοχή της Παλλουριώτισσας να εκπορνεύονται.

Αναγνωρίστηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων της Αστυνομίας ως θύματα για σεξουαλική κακοποίηση και πλέον βρίσκονται σε καταφύγιο.

Η 36χρονη είναι τσιγγανικής καταγωγής, μητέρα οκτώ ανήλικων παιδιών, τα οποία βρίσκονται στην Ρουμανία και τα φροντίζει η αδελφή της.

Ο ύποπτος είναι συμβίος της τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την 36χρονη, ο συμβίος της την εξανάγκαζε μέσω βίας και απειλών να εκπορνεύεται στο δρόμο και να του παραδίδει τις εισπράξεις. Μάλιστα, την μετέφερε τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Βρετανία και την ανάγκαζε να εκδίδεται στην πορνεία.

Η 25χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών, τα οποία απέκτησε με διαφορετικούς άνδρες. Την έφερε η αδελφή της στην Κύπρο για να εργαστεί, χωρίς να της αναφέρει το είδος της εργασίας που θα έκανε. Λόγω οικονομικής ανάγκης, δέχθηκε και ήρθε στην Κύπρο στις 10/9 και τότε η αδελφή της, της αποκάλυψε ότι της είπε να έρθει για να εκπορνεύεται στον δρόμο έναντι χρηματικής αμοιβή.

Μη έχοντας άλλη επιλογή και εφόσον δεν είχε χρήματα, δεν γνώριζε τη γλώσσα, ούτε και οποιονδήποτε άλλο στην Κύπρο, υπέκυψε και άρχισε να εκπορνεύεται με την αδελφή της.  

Στις πρώτες τρεις μέρες που εκπορνευόταν έδωσε όλες τις εισπράξεις (410 ευρώ) στην αδελφή της ώστε να αποπληρώσει το χρέος για το αεροπορικό εισιτήριο που της αγόρασε.   

Στη συνέχεια έδινε τις μισές εισπράξεις στην αδελφή της για να της τα φυλάει ώστε να μην κατασχεθούν από την Αστυνομία στην περίπτωση ελέγχου, όπως της είπε. Κατέθεσε επίσης ότι όλα τα χρήματα από πελάτες τα έπαιρνε ο ύποπτος. 

Ο συλληφθείς τελεί υπό κράτηση για οκτώ ημέρες για τα αδικήματα της εμπορίας προσώπων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενήλικων προσώπων, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, μαστροπεία, προαγωγή διαφθοράς γυναίκας με απειλές, δόλο ή χορήγηση φαρμάκων και εκμετάλλευση πορνών. 

Ο ίδιος αρνείται ότι εκμεταλλευόταν πόρνες και πως ήρθε στην Κύπρο για να εργαστεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top