ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ξεκαθαρίζει η Αλληλεγγύη – «Η Θεοχάρους δεν χωρά σε ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος»

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ξεκαθαρίζει η Αλληλεγγύη – «Η Θεοχάρους δεν χωρά σε ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος»

Ανακοίνωση για να απαντήσει στο κατά πόσον η Ελένη Θεοχάρους ψάχνει θέση σε ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος για τις ευρωεκλογές του 2019 εξέδωσε το Κίνημα «Αλληλεγγύη».

Δημοσιεύματα ήθελαν την ευρωβουλευτή και Πρόεδρο του Κινήματος να «αναζητεί» θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο απορρίφθηκε.

«Η Αλληλεγγύη ούτε μελετά ούτε ψάχνει να χωρέσει υποψήφιους ευρωβουλευτές της σε ψηφοδέλτιο κανενός άλλου κόμματος», γράφει η ανακοίνωση.

Τονίζεται δε ότι η Αλληλεγγύη συνεχίζει τις διαβουλεύσεις και επαφές με τα κόμματα του «πατριωτικού χώρου» για συνεργασία στις ευρωεκλογές, «με γνώμονα το συμφέρον της Κύπρου και πλήρη επίγνωση της αναγκαιότητας η πατριωτική φωνή του τόπου μας να βρίσκεται ενισχυμένη στα έδρανα και της νέας ευρωβουλής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.