ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Οπτικογραφημένη κατάθεση από τους δύο μαθητές – Η πορεία των ερευνών

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Οπτικογραφημένη κατάθεση από τους δύο μαθητές – Η πορεία των ερευνών

Οπτικογραφημένη κατάθεση, λαμβάνει η αστυνομία από τους δύο 11χρονους μαθητές, οι οποίοι απήχθησαν την Τρίτη (27/9) από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, δήλωσε ότι η κατάθεση λαμβάνεται παρουσία λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Καταθέσεις θα ληφθούν επίσης από εκπαιδευτικούς και άλλους εργαζόμενους στο σχολείο, ενώ δεν αποκλείεται αν κριθεί σκόπιμο να κληθούν για κατάθεση και άλλοι μαθητές.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα», ο κύριος Στυλιανού, είπε επίσης ότι έχουν συλλεγεί διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα οποία αποστέλλονται εντός της ημέρας στο γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE