ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΙΚΩΜΟ: Μυστήριο με νεκρό νεαρό- Πιθανόν να δολοφονήθηκε πιστεύουν οι οικείοι του

ΤΡΙΚΩΜΟ: Μυστήριο με νεκρό νεαρό- Πιθανόν να δολοφονήθηκε πιστεύουν οι οικείοι του

Από τις 17 Σεπτεμβρίου  ο νεαρός άντρας είχε εξαφανιστεί και κανείς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Λίγες μέρες αργότερα στις 22 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκαν τα προσωπικά του είδη, τα ρούχα του, το τηλέφωνο του και τα παπούτσια θέτοντας σε συναγερμό την λεγόμενη αστυνομία στα κατεχόμενα.

Ο Veysel Coşkun εντοπίστηκε νεκρός γύρω στο 1 χιλιόμετρο μακριά από την περιοχη, μεταξύ του Τρικώμου και του χωριού Φλαμούδι με τη σορό του να μην είναι δυνατόν να αναγνωριστεί από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα κατεχόμενα, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και το δείγμα DNA που λήφθηκε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον νεαρό άντρα που είχε εξαφανιστεί με την υπόθεση να θεωρείται ως πνιγμός από τις κατοχικές αρχές.

Δεν είχαν εντοπιστεί εξωτερικές κακώσεις ή τραύματα με αποτέλεσμα να μην γίνει σωστή διερεύνηση καταγγέλλουν οι οικείοι του.

Όπως σημειώνει η Haber Kibris οι συγγενείς του Coskun θεωρούν ότι κάτι άλλο έχει συμβεί αναφέροντας ότι ο νεαρός, δεν κολυμπούσε, δεν του άρεσε η θάλασσα ενώ η περιοχή δεν συστήνεται για κολύμπι καθώς υπάρχουν πολλές πέτρες.

Έχουν μάλιστα την πεποίθηση ότι κάποιοι άλλοι τον πέταξαν στη θάλασσα για να φανεί ως πνιγμός και αυτοκτονία και ζητούν από την λεγόμενη αστυνομία να μην κλείσει η υπόθεση πριν γίνει πλήρης διερεύνηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top