ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: «Όταν είναι έτοιμοι οι Ελληνοκύπριοι, θα είμαστε κι εμείς»

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: «Όταν είναι έτοιμοι οι Ελληνοκύπριοι, θα είμαστε κι εμείς»

Επιτόπου έρευνα στο οδόφραγμα Απλικίου έκανε την Τετάρτη (26/9) ο «υπουργός συγκοινωνιών», Τολγκά Ατακάν που αναπληροί τον «υπουργό εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι.

Φέρεται να δήλωσε για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Απλικίου και Δερύνειας ότι «όταν πληροφορηθούμε ότι είναι έτοιμη η ελληνοκυπριακή πλευρά, θα είμαστε έτοιμοι κι εμείς».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κίπρις, ο κ. Ατακάν ενημερώθηκε για τις εργασίες και στα δύο οδοφράγματα.

Στο μεταξύ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επαρχιακός γραμματέας του ΡΤΚ στην Αμμόχωστο, Οκτάι Καγιάλπ έγραψε ότι το οδόφραγμα της Δερύνειας θα ανοίξει πολύ σύντομα, λέγοντας ότι αυτό είναι κοινή επιτυχία τόσο του «πρωθυπουργού» Ερχιουρμάν που πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στις εργασίες υποδομής χωρίς διαγωνισμούς, όσο και των πολιτών που είναι υπέρ της λύσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE