Αφαίρεσε τη ζωή σε εννιά παιδάκια με μαχαίρι- Εκτελέστηκε από ένοπλο απόσπασμα

Αφαίρεσε τη ζωή σε εννιά παιδάκια με μαχαίρι- Εκτελέστηκε από ένοπλο απόσπασμα

Ένας 28χρονος που τον Απρίλιο σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο έξω από σχολείο στην Κίνα καταδικάστηκε τον Ιούλιο σε θάνατο από δικαστήριο της χώρας.

Πρόκειται για τον Zhao Zewei ο οποίος σε μια πράξη αντίδρασης, όπως χαρακτηρίζεται πήγε έξω από σχολείο στο οποίο φοιτούσε και ο ίδιος ως μαθητής και με μαχαίρι σκότωσε 9 παιδιά και τραυμάτισε άλλα δώδεκα.

Όπως σημειώνεται, ο 28χρονος που το τελευταίο διάστημα έβλεπε τη ζωή να μην πηγαίνει καλά ενώ έχασε και τη δουλειά, σκόπευε να εκδικηθεί τους παλιούς συμμαθητές του γιατί όπως είπε ήταν θύμα μπούλινγκ κατά την παιδική του ηλικία ωστόσο δεν κατάφερε να τους εντοπίσει.

Έτσι αγόρασε πέντε μαχαίρια και προχώρησε στο έγκλημα που συγκλόνισε την Κίνα αλλά και όλο τον κόσμο.

Καταδικάστηκε από Δικαστήριο σε θάνατο και σύμφωνα με το κινέζικο πρακτορείο Xinhua εκτελέστηκε από απόσπασμα σε περιοχή της Κίνας.

Όπως σημειώνεται ο ίδιος δεν έφερε ένσταση στην θανατική ποινή που το επιβλήθηκε η οποία επικυρώθηκε και από το Ανώτατο δικαστήριο της Κίνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE