ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… παράγοντας που λάμπει δια της απουσίας του από την Ομόνοια

Ο… παράγοντας που λάμπει δια της απουσίας του από την Ομόνοια

Σέβομαι τις απόψεις όσων λένε ότι στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και ότι την τύχη σου την φτιάχνεις εσύ, αλλά διαφωνώ καθέτως και… οριζοντίως.

Θεωρώ και μάλιστα έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ότι η τύχη είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μεγάλων επιτυχιών, ακόμα και για ομάδες παγκοσμίου εμβέλειας.

Ένα απλό παράδειγμα, η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός από παίκτες παγκόσμιας κλάσης και… διαιτητική εύνοια, είχε μαζί της και τον παράγοντα τύχη σε αρκετές περιπτώσεις και στα τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε από τη σεζόν 2013-2014 μέχρι πέρσι (2017-2018).

Για να μη ξεφύγουμε όμως από το θέμα μας, επειδή αντικείμενο σχολιασμού μας είναι η Ομόνοια και η… γκίνια που τη δέρνει τα τελευταία χρόνια, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι «πράσινοι» είχαν πολύ καλή παρουσία και άξιζαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την «Αρένα».

Όμως, όταν δεν μπορείς να στείλεις τη μπάλα στο πλεκτό, δεν μπορείς να πάρεις και θετικό αποτέλεσμα αν δεν κρατήσεις το μηδέν στα μετόπισθεν.

Το θετικό πάντως για την Ομόνοια, είναι ότι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, που ήταν ουσιαστικά και το πρώτο ΔΥΝΑΤΟ τεστ και άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Οπόταν, αν συνεχίσει να βελτιώνεται και να θυμίζει κάτι από το… «τριφύλλι» του παρελθόντος, κάποια στιγμή θα «γυρίσει το χαρτί» και θα έχει μαζί της και τον παράγοντα τύχη στα δύσκολα και στα κρίσιμα πιο συχνά απ΄ ότι τώρα που ουσιαστικά… «λάμπει δια της απουσίας του».

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top