ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΧΗΡΗ δήλωση: «Όσοι δεν υπολογίζουν τον ΑΠΟΕΛ σαν ΦΑΒΟΡΙ για το πρωτάθλημα κάνουν λάθος»

ΗΧΗΡΗ δήλωση: «Όσοι δεν υπολογίζουν τον ΑΠΟΕΛ σαν ΦΑΒΟΡΙ για το πρωτάθλημα κάνουν λάθος»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης μιλώντας στον Super Sport FM 104,0 είπε πολλά και ενδιαφέροντα χαρακτηρίζοντας τον ΑΠΟΕΛ ως φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά τι δήλωσε στον Super Sport FM 104,0:

«Επειδή έμαθα να βλέπω μπροστά, ότι έγινε έγινε. Πρέπει να προχωρήσουμε. Ήρθαν κάποιοι αποκλεισμοί που δεν τους περιμέναμε. Με την Αστάνα είχε καλή παρουσία η ομάδα αλλά ήταν άτυχη για να έρθει η ήττα από την Δόξα. Τα παιχνίδια τρέχουν. Ο κόσμος ανησυχεί αλλά δε πρέπει να ξεχνάμε πόσο ψηλά πήγε αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Στο ποδόσφαιρο όσο ψηλά και να πας κάποτε θα έρθει και το άσχημο αποτέλεσμα. Είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει και αυτό που χρειάζεται είναι να ηρεμήσει η κατάσταση. Ο πρόεδρος θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις, έδειξε με την δουλειά του ότι είναι νικητής. Το ΑΠΟΕΛ θέλει έναν προπονητή που θα αναλάβει, ο κόσμος να τον αποδεχτεί. Αυτοί που δεν υπολογίζουν ότι το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα κάνουν λάθος. Το είπα και πέρσι ότι ο Απόλλωνας έκανε το λάθος να φέρει το παιχνίδι τίτλου στο ΓΣΠ» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ βλέπω συχνά τις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και θα δικαιωθώ».

Τι είναι αυτό που φταίει: «Είναι κάποια πράγματα που ήρθαν μαζεμένα μετά από χρόνια επιτυχιών. Αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία, ψυχραιμία, νέος προπονητής και προχωράμε. Το ΑΠΟΕΛ θα ανακάμψεις και θα είναι εκεί. Το ΑΠΟΕΛ θα βγει δυνατό μέσα από αυτή την κατάσταση. Χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα και δεν είναι εύκολο να το πάρει με την Ανόρθωση».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να βρεθεί ένα μεγάλο όνομα προπονητή, ακριβός, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα. Επιστρέφει και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής όπως ο Ρουέδα. Τα υπόλοιπα θα λυθούν στην πορεία».

Υπάρχει πρόθεση διαφοροποίησης του μοντέλου με τεχνικό διευθυντή, μπορεί να λειτουργήσει αυτό;

«Είναι μια απόφαση η οποία έχει παρθεί. Το θέμα τεχνικός διευθυντής είναι πολύπλοκο. Σε ομάδες είδαμε φοβέρα λάθη από τεχνικούς διευθυντές, σε άλλες ομάδες είδαμε πολλά θετικά. Είναι ένα μοντέλο που μπορεί να δουλέψει, μπορεί και να μην δουλέψει».

Αν το φετινό ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερο από το περσινό: «Θεωρώ ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα».

Δεν είναι μόνο αυτά, είναι και το γεγονός ότι δεν είναι καλή η ομάδα στο γήπεδο;

«Όταν παίζεις ένα παιχνίδι και μετά παίζεις ξανά μετά από δυο εβδομάδες και ξανά ο ίδιο αυτές οι εμφανίσεις θα έρθουν. Χρειάζονται συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα έρχεται η ΚΟΠ και διακόπτει το πρωτάθλημα για να παιχτεί το Σούπερ Καπ».

Για την κριτική σε κάποιους παλιούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μοράις και ο Μιλάνοφ…

«Ο Νούνο εδώ και μια 10ετία, πρόσφερε πολλά. Ίσως ο κόσμος θέλει να δει κάτι καινούριο, κάτι καλύτερο. Από την στιγμή που είναι στο ρόστερ και οι δύο τότε θα πρέπει να παίξουν αν χρειαστεί. Ο προπονητής αποφασίζει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top