ΚΙΝΗΣΗ οργανωμένων ΑΕΛ ενάντια στη ΚΑΡΤΑ – Που βρέθηκαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΙΝΗΣΗ οργανωμένων ΑΕΛ ενάντια στη ΚΑΡΤΑ – Που βρέθηκαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όπως είχαν αναφέρει στην πρόσφατη τους ανακοίνωση, οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, είχαν σήμερα βρεθεί στον προαύλιο χώρο της κλειστής αίθουσας «Νίκος Σολωμονίδης» για να κάνουν διαμαρτυρία για την Κάρτα Φιλάθλου.

Η ώρα 17:30 στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ είαι προγραμματισμένος ο αγώνας καλαθόσφαιρας ανδρών της Λεμεσιανής ομάδας απέναντι στην Ομόνοια.

Περίπου 100 φίλοι της ΑΕΛ με συνθήματα και πανό διαμαρτυρήθηκαν για τον νόμο της Κάρτας Φιλάθλου στα γήπεδα και ακολούθως θα μαζευτούν στο οίκημα του συνδέσμου φιλάθλων στον Εναέριο για να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το ντέρμπι του ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.