1,7% για την κυπριακή εκπομπή με την πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια

1,7% για την κυπριακή εκπομπή με την πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια

Ποια είναι η εκπομπή που έγραψε μόλις 1,7%;

Η «EU4U» είναι ο τίτλος της εκπομπής της Βίβιαν Κανάρη στο ΡΙΚ. Πρόκεται για μια  πολιτικό-κοινωνική εκπομπή για την Ευρώπη που κατάφερε να γράψει μόλις 1,7%.

Η εν λόγω εκπομπή περιλαμβάνει αφιερώματα, συζητήσεις, ρεπορτάζ και αποστολές, που αναδεικνύουν τον  πολυδιάστατο ρόλο της Ευρώπης και του Κοινοβουλίου της στη ζωή της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα νούμερα της εκπομπής ο πολυδιάστατος ρόλος της Ευρώπης στο νησί μας δεν ενδιαφέρει κανέναν Κύπριο.

Το σχόλιο του Μαρίνου Νομικού στην στήλη του στο Tv Μανία ‘«EU4U» η νέα εκπομπή – αγγαρεία του ΡΙΚ με θέματα Ε.Ε που δεν βλέπει κανένας και με τίτλο που υποκρίνεται πως το αλήστου μνήμης «4U2» (με Χάματσο και Ιακωβίδου δεν υπήρξε ποτέ)’.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE